Dušek visokog kvaliteta - Elite
Dušek - Elite 62.604 RSD80.460 RSD
Nazad u prodavnicu
Bračni krevet dupli braon Klasik - Salon Marjanović
SIGNL KREVET KLASIK 15.300 RSD

Dušek – Exclusive

40.824 RSD83.448 RSD

Exclusive dušek nudi viši nivo podrške uz superioran komfor. Exclusive dušek je idealan izbor za sve one koji vole vrlo visoke dušeke. Svojom visinom od čak 30 cm omogućava olakšano ustajanje iz kreveta svima onima koji imaju problema sa kukovima i kolenima.

GARANCIJA 2 GODINE

Plaćanje proizvoda na do 6 rata - Banca Intesa
Šifra proizvoda: dusek exclusive Kategorija:
 • Exclusive – presek dušeka:

  1  DŽEPNO JEZGRO 16cm
  1  EcoFilc tvrdo impregniran
  1  HR Pena 4cm (obostrano
  1  Latex 7cm sa 7 zona tvrdoće
  1  Zaštitno platno
  1  Yuflin
  1  Skidajuća štepana navlaka sa antialergijskiom zaštitom 80% pamuk 20% poliester
  1  Ivična ojačanja od HR PENE debljine 8 cm

   

  Ovaj odličan dušek predstavlja kominaciju džepnog žičanog jezgra kvalitetne konstrukcije, HR pene i čak 7 cm lateksa sa 7 zona tvrdoće koja Vam pruža superioran komfor.

  Džepno žičano jezgro nudi izuzetnu podršku pomoću opruga koje su pojedinačno upakovane u platnene džepiće što omogućava da se oblikuju po Vašem telu prateći pokrete tokom spavanja.

  Džepići se ponašaju kao klipovi što im omogućava da se pomeraju nezavisno jedan od drugog što dovodi do pravilne raspodele težine i smanjenja prenošenja pokreta sa jedne na drugu stranu dušeka. Džepići pružaju i udobnost i potporu dok se pomeraju u skladu sa Vašim oblikom i pokretima tela tokom spavanja onemogućavajći da se otkotrljate tokom noći što ovom dušeku daje značajan kvalitet.

  HR pena je materijal visokih performansi koji karakteriše visoka elastičnost i izrazit efekat opruge kao i izuzetna trajnost i izdržljivost. HR pena (hladno livena pena) je napravljena na bazi poliuretana kao i sve druge sintetičke pene ali je neuporedivo bolja. Ova pene su sačinjene od otvorenih ćelija što omogućava neometan protok vazduha čineći površinu za spavanje svežijom i čistijim. HR pene se odlikuju izuzetnim ortopedskim svojstvima i pogodne su za osobe sa povećanom telesnom težinom i osobe koje imaju problema sa vratom, kičmom i kukovima.

  Lateks je prirodan materijal koji se pravi od kaučuka. Ovaj materijal pruža čvrstu a prilagodljivu podlogu za spavanje. Ćelijska struktura lateksa omogućava dušeku da diše. Lateks je materijal koji je negostoljubiv za grinje i bakterije čineći time higijensku površinu za spavanje. Sedam anatomskih zona potpore pruža savršenu ortopedsku podršku Vašem vratu, ramenima, leđima,kukovima i nogama. Lateks je materijal koji ne menja i ne gubi oblik što omogućava dugotrajnu pravilnu potporu Vašem telu.

  Exclusive dušek se potpuno prilagođava Vašem telu uz smanjeni povratni pritisak na telo i time omogućava prirodan i zdrav san. Vaše telo ima podršku tačno gde je to potrebno što ublažavabolove u leđima, vratu i kukovima.
  Silikonizirana vlakna omogućavaju optimalnu razmenu temperature uzmeđu tela i dušeka čineći spavanje prijatnijim.

  Pri izradi Exclusive dušeka je korišćena kombinacija materijala koja omogućava odličnu izmenu vlage i provodljivost vazduha.

  Exclusive dušek ima skidajuću štepanu navlaku sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom koja sadrži 80 % pamuka i 20 % poliestera. Navlaku možete oprati u mašini za veš na 30 ⁰C što je čini lakom za održavanje.
  Exclisive dušek pruža superioran komfor i maksimalna relaksacija.

Dimenzija

140×190, 140×200, 160×190, 160×200, 180×190, 180×200, 80×200, 90×200

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dušek – Exclusive“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Najbrža isporuka za celu teritoriju Srbije

Dostava na kućnu adresu

Dostavu naših proizvoda za celu teritoriju Srbije obavljamo preko brze pošte koja obezbeđuje najbrži i bezbedniji prevoz robe.

Za svaki od naših proizvoda možete biti sigurni da će kod Vas na kućnu adresu stići u perfektnom stanju. 

Ukoliko naručite samo jastuke iz naše ponude cena dostave za teritoriju Srbije je 500 RSD.

Dostava i montaža za teritoriju Beograda

Isporuka kreveta i dušeka za celu teritoriju Beograda se obavlja sa našim vozilima i našim timom za montiranje. Cena za dostavu i montažu kreveta je 1.800 RSD (bez montaže je 1.500 RSD).

Za dostavu laminata na teritoriju Beograda cena iznosi 1.500 RSD koju obavlja naša služba za dostavu. 

Povezani proizvodi